Utstilling

Utstilling

Torsdag 26. – søndag 29. november skal Nes Kameraklubb ha medlemsutstilling i Nes kulturhus.

Utstillingens åpningstider

  • Torsdag: 19-21
  • Fredag: 12-21
  • Lørdag: 12-21
  • Søndag: 14-19

Innmelding av bilder

Innmelding av antall bilder, tittel og størrelse på bildene bes sendt i e-post til sidsel.andersen@broadpark.no innen 16. oktober.

De fysiske bildene skal leveres i utstillingslokalet etter nærmere beskjed. Det blir sannsynligvis dagen før åpningsdagen, altså onsdag 25. november. Nøyaktig tidspunkt vil bli angitt senere.

Det skal være en salgsutstilling, og vi vil lage prisliste, hvor vi tar med fotograf, tittel på bildet, størrelse og pris.

Erfaringsmessig har medlemmene kunnet delta med så mange bilder de ønsker. Ut fra tidligere erfaringer kan du gjerne sende inn rundt 8 bilder (men har du færre eller flere, så still opp med det du har), så blir det opp til styret å ”skjære ned” noe om det skulle være nødvendig.

Presentasjon av bildene

Vi vil forsøke å få til at utstillingen som helhet blir så tiltalende som mulig. Dette krever en viss «uniformering»”, men det er likevel stor mulighet for variasjon og egne valg.

  • Innrammede bilder bør ha en enkel sort ramme og hvit eller sort passpartout.
  • Lerret og plater av ulike slag er også greit. Helst ikke mindre enn ca. 30 cm x 40 cm (inkl. ramme) liggende eller stående, eller 30 x 30 cm.
  • Vi setter ingen begrensning på størrelsen, men styret vil vurdere plassen, og store bilder kan eventuelt komme på bekostning av antallet hver deltaker kan få med.
  • Rimelige rammer finnes bl.a. hos Ikea og Europris, og trykking på lerret og plater finnes det mange firmaer som gjør.

Bemanning av utstillingen

Vi vil satse på å bemanne utstillingen best mulig, spesielt i perioder hvor det foregår ting i tilknyttede lokaler. Dette er selvfølgelig avhengig av at alle som stiller ut, er innstilt på å gjøre en liten innsats i utstillingsperioden. Når vi har oversikt over hvem som kommer til å delta på utstillingen, vil vi ta kontakt med dere for å sette opp en skiftplan og be om den hjelp som trengs i forbindelse med forberedelser og på åpningsdagen.

Det er opp til alle og enhver av klubbens medlemmer å hjelpe til med å lage en utstilling klubben kan være stolt av – og det krever litt innsatts av alle deltakerne!

Ta gjerne kontakt med undertegnede eller andre i styret hvis det er noe du lurer på.

På vegne av styret i Nes Kameraklubb
Sidsel Andersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s