Foto til glede og inspirasjon

Nes Kameraklubb, ved Terje Lindal, Maria Hofman og Sidsel Andersen, inviterer til foto-workshop på Huser i Fenstad

søndag 24. august kl. 11 – 16.

Ta med deg det kameraet du har (mobiltelefon er også greit), fotointeresse og nysgjerrighet og bli med oss på en dag som handler om bilder og fotografering (mest det siste). Dette er ikke et kurs om fototeknikk, og dine forkunnskaper kan være store eller små. Vi ønsker å bidra til å utløse kreativitet, åpne for tanker om fotografering/formidling, øve på ”å se” motiver og nye vinklinger og lete etter et personlig uttrykk.

Alle kan være med å inspirere og bli inspirert.

Programmet blir omtent slik:

  • Kl. 11.00 ”Oppladning” inne på stabburet, ledet av Terje, med innspill fra Maria og Sidsel. Formålet med denne timen er å inspirere og sette oss i fotomodus for å frigjøre skapertrang og lyst til å fotografere. Vi setter resten av verden litt til side noen timer
  • Kl. 12.00 går vi ut og fotograferer. Vi tre fra kameraklubben vil være til stede rundt omkring hvis noen ønsker råd, veiledning eller en samtalepartner for en kort stund.
  • Kl. 13.00 serveres en suppetallerken
  • Kl. 13.30 blir det mulighet for mer fotografering
  • Kl. 14.30 samles vi for å vise bilder

Vi regner med å avslutte ca. kl. 16.00. Klokkeslettene er omtrentlige, og vi er fleksible underveis om det skulle være nødvendig med noen endringer.

Det er INGEN værforbehold! Regnvær er fint fotovær, og vi har også muligheter innendørs i eventuelt ”ekstremvær”.

For å komme til Huser, følg fv 179 til Fenstad kirke og kjør Huservegen 1, 5 km til du kommer til garden som ligger nede ved Vorma. Kart på http://www.husergard.no

Påmelding til husergard@gmail.com. Frist fredag 22. august, men det er fint om du er tidlig ute med påmelding. Deltagere som får plass, får tilsendt litt praktisk informasjon og krav om innbetaling av kr 150,- som dekker leie av lokaler og suppe til lunsj. Stabburskafeen og butikken er åpen for alle i tiden fra kl 12.00 – 15.00, også denne søndagen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s